Latest Articles

Tantra kursus for par tantra nordjylland

tantra kursus for par tantra nordjylland

Forside · Om mig · Tantramassage · Tantra massage for par · Læs mere om tantra · Psykoterapi (individuel og parterapi) · Sanselig erkendelse (psykoterapi OG tantra) · Kvindegrupper og workshops · Kontakt, priser og aflysning · Foredrag om tantramassage · LIV I KÆRLIGHEDEN retreats · Trine Dupont. 8 thg 1, - TANTRA III – For singler og par, der begge har gået på Tantra I & II (nye datoer!) København: Tirsdag og onsdag d. og april. København: Tirsdag og onsdag d. 4. og 5. december. TIDER: Dag I kl. Dag II kl. Tilmelding: [email protected] PRISER. 1 person på ét kursus kr. KURSUS I TANTRAMASSAGE for par og singler Jeg har det seneste år afholdt ti kurser i tantramassage og elsker det. Jeg elsker at give inspiration til...

Nøgne afrikanske kvinder danske kvinder sex

Afslappet tøj, som du føler dig godt tilpas i. Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde Lær at bringe gudinden frem i din elskede! Sommertantra Her lærer du at elske dybere og stærkere. Tantrasex for par I weekend, uge 9 Start: Hjem Tantrakurser Tantrakurser grupper Tantrasex for par I weekend. Det vil I opleve på et tantrakursus for par. Alt godt i livet kræver en smule indstilling — eller lad os kalde det attitude.

tantra kursus for par tantra nordjylland

Tag på tantrakursus i paradisets have. På sommertantra lærer du og din partner at elske hinanden dybt og inderligt. Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse og kærlighed, som de fleste længes efter – men de færreste opnår. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl...


Lær tantra i det fri under åben himmel. Do something else and get lost into it. Onsdag og torsdag d. Alt er med i prisen, også drikkevarer. Du er rigtig god til at lodde en stemning og bruge den energi der er på et givent tidspunkt og afstemme øvelserne herefter. Dejligt med virkelig god vejledning, og at få at vide, at der ikke er forkerte følelser. Du bruger kærlighed for at skabe tryghed.

Kvinder sex par søger par jylland

  • 58
  • 217
  • Vær tro mod dig selv - før kurset, under kurset og efter kurset.Introduktion til en tantramassage

Sex chat gratis sex aarhus


Vi var også ved havet, og folk stod nøgne på stranden og råbte gode ting til hinanden. Vi taler om hvordan det kvindelige og det mandelige er forskelligt og hvordan man skal berøre en kvinde, og hvordan man skal berøre en mand Efter frokost er der introduktion i at massere en kvindekrop. Stort kys til dig - og jeg håber vi ses snart igen Maria Søde Maria, Det var så skønt at arbejde sammen med dig på kurset. Hvis I vil være sikker på at booke et privat dobbeltværelse så kan det bestilles på den anden side på tilmeldingsformularen mod en mindre merpris.