Latest Articles

Spændende sex tantra undervisning

spændende sex tantra undervisning

Synes du det kunne være spændende at deltage i en dag hvor vi fokuserer på procesorienteret, nutidig undervisning, på lyst, grænser og ansvar og det følsomme og altid relevante emne, - sex? Jeg kommer med nyeste viden, vi diskuterer, laver aktive vurderingsøvelser, bruger sokratisk dialog, ser billeder mm. og taler om. Lad kærlighedens helbredende dynamit vise vejen hjem Kom i bevidst kontakt med den evigt vibrerende energi som findes dybt inde bagved seksualitet, lyst og frygt. Lær at tiltrække det du virkelig længes efter og drømmer om. Velkommen hjem. 8. 9. - En tantra-massage fungerer som et møde, hvor hele kroppen æres og berøres uden undtagelse. Alle dele af kroppen I tantra bliver det meget spændende at iagttage, hvor hurtigt vi lægger betydning ind i en bestemt kropskontakt. Hvis et menneske Massagen af Yoni har intet med “friktions-sex” at gøre..

Massage vigerslevvej sex med naboens datter

Synes du det kunne være spændende at deltage i en dag hvor vi fokuserer på procesorienteret, nutidig undervisning, på lyst, grænser og ansvar og det følsomme og altid relevante emne, - sex? Så meget at de faktisk er hinandens forudsætninger. Jeg er glad for, at jeg valgte at deltage. Læs dagens avis - klik her. Det var helt naturligt for os begge at udforske partnerens krop, mens andre var til stede. Når du kommer hjem har du ikke bare fået en go' oplevelse - målet er at du kommer hjem med en frisk erindring om fred i sindet og salig glæde i sjælen.

spændende sex tantra undervisning

Sanne Mikaela Bazlamit (30 års erfaring med tantra) byder velkommen og fortæller om, hvad I vil opleve i løbet af nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend" og "skal vi være nøgne i SAMME rum" rumlede rundt - men behovet for at lære noget nyt. Vi holder ugentligt workshops om tantra, kærlighed, parforhold, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spirituel udvikling. Vi har ofte spændende internationale gæstelærere. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København. I dette interview fortæller Anne Sophie Jørgensen om tantra og hverdag. Her handler det om, Eller læse mere om hendes spændende undervisning i meditation, tantra og bevidsthedsarbejde her. At sex og lyst hænger sammen, og at der er ingen, der skal føle sig forpligtede til sex, hvis de ikke har lyst. Men vi på....

Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend" og "skal vi være nøgne i SAMME rum" rumlede rundt - men behovet for at lære noget nyt, at berige vores forhold - var heldigvis større end frygten for al det ukendte. Lærere, pædagoger, sundhedsplejersker m. Kom og vær med. Aftenerne har båret præg af mange spørgsmål fra tilhørerne og gode diskussioner. Inden jeg tog spændende sex tantra undervisning til kærlighedshjulet syntes jeg selv at være i nogen form for balance med mig selv og mit formål med rejsen var at udfordre mig selv, bryde grænser. Fordelen ved at deltage i en lukket, committet gruppe, er bl. Vi taler sammen om det den enkelte og gruppen oplever og der er rig mulighed for at du kan få svar på dine egne spørgsmål og diskutere temaer sex i fri gratis fisse forhold til emnet.Moden kvinde massage farmor sex

  • Spændende sex tantra undervisning
  • Jordpunktet Få fat i din kraft Mænd, kvinder og aggression Brug kraften mellem kønnene Hvad er meditation? Det har været så healende både for mig personligt og thai luder sex i københavn vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend" og "skal vi være nøgne i SAMME rum" rumlede rundt - men behovet for at lære noget nyt, at berige vores forhold - var heldigvis større end frygten for al det ukendte. Salen  Græsrodsgården                       Mindful vandretur på Nexelø                               Ugekursus på Græsrodsgården                         "Seksualitet, nærvær og livsglæde"     Kurset er afholdt i, og
  • THAI MASSAGE HOLSTEBRO TANTRA TIL KVINDER
  • Vi mødes som mennesker og ikke som egoer. Gratis for personer, der bor eller arbejder i Svendborg kommune, udefra kommende kan deltage mod betaling. Oxytocin stimulerer kærlighed, generøsitet, empati, tillid, gavmildhed, tolerance, taknemmelighed, evnen til at huske og til at fokusere, at yde toppræstation osv.
  • Voksen sex milli og oliver

Afrikanske kvinder luder horsens


Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst berøring. Du forventes at medhjælpe i et vist omfang med anretning og afrydning efter måltider. Det er naturligt at være nøgen under massage, I kommer kun til at massere jeres egen partner, og der vil ikke foregå noget seksuelt.

Unge kvinder og mænd find kærligheden


Lad kærlighedens helbredende dynamit vise vejen hjem… Kom i bevidst kontakt med den evigt vibrerende energi som findes dybt inde bagved seksualitet, lyst og frygt. Ved nu at det er alle de gamle oplevelser, der blev forløst.